Vi går mot!

.. slappare tider, bäst vi vänder.

Halloj, nu är jag i dalecarlia sen dagar tillbaks. Ska snart åka till VatriVatri&VatriMutri(Farmor+Farfar), ska bli segt. Jag får ta med min nya kompis Trumpan (Coolt smeknamn för Trumpet) och plikka (Blåsa) lite så tiden går. Igår var jag med Adam på hans mysiga vind och diskuterade hur nördig han var som köpt en "creation of star wars" för hundringar. Nu har jag snart skrivit 3 inlägg på min blogg så jag kanske vågar visa den officiellt snart, istället för att läsa den för mig själv och slipa på hur fyndiog jag är. Anyhow, idag har jag fytndat i vårt förråd: 2 par sockor, 1 halsduk samt mössa. Utöver dessa tillskott har jag i lördags inhandlat en kavaj plus (oväntat nog-->) en Julklapp för vara några kronor. jag är kungligt nöjd!

Nu hr jag fått upp öronen för black Kids plus mnga andra electro-nissar, trevligt!

Höstlovs

You dear fuck, denna vecka har varit kalas.
Temavecka= inga läxor, + föreläsning av universeum(dr kosmoz)väldigt kul oxå att jag igår var sjuk/försov mig men iallafall, sen ringde jag anjelica(i min grupp*) och frågade vad gruppen gjort idag. -jo men vi kasta bort allt bajs och gjorde en ny ide. Allt är typ klart. Visst det är ioförsej najs, men man kännr sig lixom icke-delaktig. I går var först dagen jag testade mina ny skor jag köpt i sällskap med Julian (The KJ), konstigt att skriva om men det var en schysst upplevelse. Mor och Far kommer att vara stolta över mej när jag kommer hem, att jag köpt REJÄLA kängor. Imorgon är det lov så det är fint, ..  Idag ska jag äta pizza och träffa MoaK, så jag mår prinsigt, plus att höstväder faktiaskt är mysigt så finemang är ett utsökt ordval för mitt nuvarande tillstånd.
Keep your clothes on pussyfuckrrs''


ännu en naken helg!

Hej kära noodies, jag måste bara passa på att uthysa min avundsjuka på mina lillasystrar. Klara har precis fått en jävligt bra ny snygg ipodd, och elvira har vunnit nåt galagrej o hotellsak i sthlm. Vad är grejen? Fast min ekonomi har förresten stigit med 1.5 tusen till hela 1.4(som är kvar nu) så jag ska inte klaga .
Igår fyllde kära Jonatan 18, eller han hade sitt "kalas" då. Det var, naket. det var nämligen pjamasparty. Det första som hände när jag kom in var att en kille (Viktor) låg i en soffa deckad. Han hade krysta ställning och på benen stod det "smek mig" med än pil in mot hans kalsonger,, som inte var på eftersom Birk hade flyttat dom åt sidan. Och den nakenheten fotade såklart alla cirkusettor, tänk på att det här var när klockan bara blivit typ 9. Galet ku, och Grattis Jonatan!
Nu ska jag svulla med m'Ho-Moa, men glöm inte bort att nakenhet är det ädlaste bland människor.

Amanda och Moa, smack s!

RSS 2.0