Livet är Underbart

Hej! =) I helgen har jag varit i Västerås och jobbat/spelat Magic och träffat massa trevligt folk. Det var väldigt kul så at jag la bara ner 3 timmar sedan fredan på att sova. så när jag kom hem kl 5 igår var trappan ner till min säng mitt enda alternativ, vaknade med kläderna på kl 11 på kvällen. Bytte till pjamas och skukanmälde mig så jag kunde sova 20 timmar. Det bästa var att jag fick äta ute gratis varje dag och att resan var betald så jag konsumerade inget på hela helgen!...NU är Jag RIk! Ikv ska jag till kth och sjunga, hoppas Miriam kommr med och sjunger upp! Däremot är det nog inte så troligt att mina växter överlevt hennes flytt. Jag kanske hittar ngt fint att ge Moa till 18års present åxå, hon fyllde i fredass. Förutom att det mesta är perf mår jag bra och i helgen är lov så är vädret fint och sommaren nära. btw skidor om en vecka i Hemsedal =) .

myshelg

Nu är det fredag och jag sitter vid köksbordet. Jag har precis fixat internet eftersom da tant har skrivit en lapp om att det knullat upp sig. Vill ni veta vad felet var? en sladd hade åkt ur.. fast jag känner mig endå teknisk! Idag hade jag ett argumenterande tal på Svenskan. jag pratade om svordomar och alllt möjligt=). Igår träffade jag Miriam, var trevligt som alltid. Ikv ska jag antagligen hem till Ida(Jennifers kompis) och ha trevligt, du kan komma om du råkar läsa innan ikv och vill=). Nu är kaffen slut och jag ska in till stan, pusshej!

Kör och halvdör

Nu drar skolveckorna igång som vanligt, känns konstigt nog skönt. I tisdags var jag i Järna och såg på Bror Elias projektredovisning. Ni vet ju hur blyg han är så att han kunde prata där inför runt 100människor är ngt utav ett mirakel. Kände mig uberstolt efteråt. 
Annars har veckan varit lungt o fin, men nu är det ju som sagt en ny måndag som är över-jag antar att det är den tanken som får min mage att bulta inifrån och lysa ut glädje. Det är annat det en igår då en Magic-deal gick i sanden och jag stod där med gråten i halsen(grät inte) och kände för att deppa. Fast jag blev ju en fattiglapp på ögonlick så att...Referens : Julian tel 073-81 800xx
Idag har vart skvättit kaffe med Moa och nu kom jag precis hem från Kören. Eftersom jag inte träffat dej(till miriam) så har jag inte tänkt tanken på varken kruka eller vem du ska mejla angående Kören. Men som sagt, känns skönt att vara back on track. idag har jag även fixat ledighetsansökan till Hesedal, lääängtar efter att mula Bertil och trycka Edwin ner i snön(även det mula?) Btw, Julian har en fin låt på hans mobil.. fråga om du får höra den."-You may be suprised"
BR 

bu&bä

HEj!
Detta lov har varit lungt i dalarna. Dock har denna helg varit omtumlande, igåår fick jag tbax min beloved halsduk av Jennifer så att jag blev lycklig. Men idag för att allt gott för med sig ngt ont blev lägenheten i blackan uthyrd inte till oss altså. känns jobbigt. eftersom jag är på en laddad sinnesstämning måste jag skriva ut. men inte om allt annat. så det här var allt. puss

RSS 2.0