Trumpa utan skumpa!

Har precis haft morgongympa sådär på m-kvisten, nej men jag har jammat lite trumpet nu och det var givande så jag mår uber. Idag ska jag hem och förbereda flytten, sedan ska jag tillbaks till sthlm imorgon. Hinner väl i princip äta fredagspizzan och sen fara tillbaks (tradition). Imorgon ska vi nolla ettorna, känns inte helt kul just det med dom små liven.. dom är liksom som små. Men det ska bli kul att nästan alla i klassen kommer så jag ska ju (som sagt) med iaff.
livet flyter på medans samvetspåsen fylls på av onödiga läxor somdyker fram ur påsen under min kudde om kvällen och straffar mig för mina synder. Kanske inte riktigt så men.. jag fick väl iaff en bild av hur mitt liv ser ut nu?
allt är bra iaff, hade fint! puss
ps:längtar tills om en vecka då det blir brödraträff (alla 4a)

Tjeckiska mynt och okopplade Vargar!

Japp, nu har jag kommit hem från Tjeckien och det är dags att fixa allting som ska återställas i skolan. men det lär ju en annan flitig själ som jag inte ha några problem med aight?
Jo, så i Prag var det ju såklart enormt najs. vi var på klubbas som hade 5 dansgolv som jag lovat, tyvärr var det sista utgångskvällen så vi kom aldrig in när det väl blev natt. det blev för galet..
I magic-väg gick det inte så bra drekt, dock en kul incident, när vi skulle promma till siten där Magicen var möttes vi när vi intet ont anade skulle gå över en (ännu  kullerstensgata som var det enda som existerade) gata så möttes vi av två Vargar som lunkade mot oss höga som hus.. dom var dessutom okopplade.
-Nej det var bara vanliga hundar men dom var stora -okopplade-ägarlösa och ja... vargar med andra ord.
Nu sitter jag här och har just ätit upp en portion med pommes och vegbullar m sallad.. gott! Ska lägga mig mätt och belåten och en timma nu så detta var allt. :D

Praha

Ja som miriam och vilja bruka säga...
Sitter nu uppe kl 00 och undrar varför jag inte krypit ner under mitt älskade täcke som idag importerats till rätt ort (sthlm) . Jo dels för att dagen varit lång med alla saker som jag behövt fixa och dels för att jag lagat mat och sånt som tar upp tid. sen förbereder jag mig såklart mentalt för min europa-tripp till Prague/Prag. Att jag är i muntert skick råder det dock inga tvivel om, så därför tänkte jag pracka på lite random på bloggis, bra att göra när man är glad eller hur? Aight, men skolan är igång i högsta grad och det är väl bara det som sitter och plågar mitt inre, har inte börjat med några läxor än. förutom en spännande bok på svenskan,ONÅD, den är intressant. Handlar om en man på dösidan (52år) som försöker tillfredsställa sin sexlust... detta går ut över elever och horor.. just nu är han i knipa för att hans relation med en viss elev läckt ut genom henne.
Ja mer får ni inte ta del av från mej (dock dags för en viss miss att uppdatera sig? hrm host)
hade fint, puss /Naknankank

RSS 2.0