Honey Honey?

Nu har skolan dragit igång. Idag spelade vi musik för alla nya ettor som fick gå runt och titta i alla olika rum. Har vart en sjukt sliten men kul dag. Jag sjöng Worst Case Scenario, gick ganska bra :)
ettorna känns sjukt små och lyckligt ovetande om deras framtid i tre år. Tre år av översocialitet och tre år av skit, och av kula ting.
Ikväll ska jag och Julian ta våran första lagliga öl någonsin, känns gott att vara på lagens arms sida. Kommer nog bli en lyckad kväll. 
Har precis ätit min nyköpta mat, honungsyoughurt (rekommenderas) och druckit min lyckodryck med lite mjölk till. nu ska jag nog ta en sväng ut på landet hehe, nej men till Hässelby. Puss :)

Pepp som pettra-nisse

Japp, nu är det mesta klart och det enda som saknas är att jag ska ställa om rutinen några timmar tidigare för att kunna gå upp  tidigt. Imorgon är första dan och den börjar tio. Befinner mig uppe på ett rum i Vasastan .. ska sova hos karl i natt. Imorgon hos moa och sen antagligen tillbaks hit, Nej jag har inte lätt packning ;P men det ska gå fint. Nu är jag mest glad att börja mitt sista år på gymnasiet och blickar fram emot mitt nya liv som... ja vad man ska bli vet man ju såklart inte men man har ju sina aningar!
Ja, så nu sitter jag här med ont i ryggen (för att jag såklart inte hittade hit direkt (mördahitta.seklubben) ) och en kaffekopp vid sidan, eftersom jag är spänd på imorgon och inte har några tankar på sömn i första taget. Griimt skönt att lämna kloster och få lite lugn och ro.. ni kan ju tänka er..
nej nu ska jag klunka kaffe, pusspuss

ps. ja ni hörde rätt, anders längtar till skolan ds.

Tjoho, här kommer lyckan på ord!

Hej, dagen till ära har jag svarta byxor och en rutig skjort/tröja.. nej men idag är ja glad. Boendet är fixat och ska äga rum (ordvits) på ett rum hos min kloster -granne Eva (inte friman en annan eva) Hon är snäll här i klorre i vart fall så det leder nog till det goda. Dagen har jag tillbringat med att äta paj(er) och färdats till samhället med Karl som kom hem igår. Köpte strumpor på homekitchen som väldigt behövdes och tog ut oändligt (2000)pengar på min fond som öppnades när jag blev myndig. tog även ut skatteåterbäringen på 900, älskar dej staten ibland. Synd att min fond tydligen sjunkit i värde med 3000 i år :/ men jag är ju rik så.! Om du undrar vilket du gör eftersom du läser så sitter jag framför kära bettan (min dator) eftersom jag lånat laddaren av Karl. Griimmt bra. Allt för idag. Ps. Har beställt flyg till praha nu! Ds.

Ich bin einer spazer frau

Satan, nu är det en vecka kvar och jag har inget tak över huvet i sthlm.. Julian har nog rätt i att jag är lite galen. Känns galet, har typ kollat 2 ggr om dag sen 4 augusti så man borde ju bli nappad men icke. värden hatar kortperiod-boare, framförallt om dom inte är skötsamma tjejer.. men ja e inte bitter! Nej känner mig mest stressad och spänd på vad som händer om man typ skippar första två veckorna på skolan, det borde väl gå? Det jag gjort under sommaren kan väl summeras lite snabbt, har ju inte letat hela sommarn så.. först var jag hemma och jobba lite med ved och vilade, sen fyllde jag år och glömde leg på födelsedagen-pinsamt men sant. Sen blev det Pl lite snabbt, kul och så blev jag sjukt taggad på Emmaboda. Sen sthlm i en vecka , grymt trevligt att träffa alla ansikten igen. Och sen Olsby som var enormt med en gullig liten pojkgrupp som hade världens respekt och såg upp till mig o kralla, miriam var åxå där<3. Sen direkt efter sliten som ett as;emmaboda. Enormt roligt oich nu... _Vollyboll och desperation efter tak i sthlm... var o såg HP igår åxå, den vär grimm faktiskt.. ha d fint alla hjärtan, puss:P

RSS 2.0