Strået, Röda Korset, Värdelösa-Stället.

Hej !
Idag vaknade jag aningens friskare men i ett tomt hus. Klaris&Elviris är på konfa träff, påminner mig om en konfapresent ja inte köpt.. shit.

Oj, där kom en bild på en sköning upp ^^, det är nämligen så att eftersom nedladdning är olagligt ( Ja eller möjligen snarare,,jobbigt att utföra ) så kollade jag på gamla skivor som skräpade i husets alla små hörn. Och ja, du fattade nog vinken  -->Nordman på min dator. HAH=)

Imorse när jag steg upp åkte jag efter en inte så väntat givande frukost till hjärtat av Hedemora: Strået, Röda Korset, Värdelösa-Stället, Julian  o Vilja var åxå med.. Det var trevligt. Hittade en plånka och ett Jeans. Jag o Julian gick även runt i Hedemoras "Centrum" och åkte rulltrappan.. Diverse saker man vill (bör) få gjort när man är där.
Min mage har precis intagit valentin-bakelsen, detta år framställt av Klaris .. Nej nu är det nog dags för lite PL (=Playa Del Sol) , 
=)


 PS: Hittade som d ser  även Clash och Lisa ekdahls gamla Album.

-Sekunder av stress-

HAE!
Idag vaknade jag upp med samma bajs som igår. jag var sjuk! Min övertygande impuls sa mig att jag skulle sjuka från skolan och åka hem till Carlia. Sagt och gjort, några timmar senare infann jag mej i den stressande positionen: Jag satt helt uppfläkt på ett säte på SJ´s tåg. Mitt minne berättade att förra stationen tåget stannade var i Avesta. Jag insåg att jag var framme, efter att ha slafsat ihop allt i vad som skulle värka som en famn kom jag ut ur tåget i sista sekund med många liter packning flödande och hängande. Alltså; inget var i min väska utan det hängde löst som inälvor. Vilken dramatik ha? Och man kände sig inte lite dum där man stod.!

Med andra ord sitter jag hemma nu med decimetrar snö utomhus,  dubbla element i rummet (jämför med hos Mimmi), och jag har nyligen insett att Playa del Sol bör vara den genialiskaste(?)  serie som nånsin skapats. Jag ser det liksom om och om igen, och det blir bara roligare och roligare(Antagligen eftersom min hjärna inte är utvecklad för att se detaljer, och då blir helheten även mkt roligare). men om du inte sett det alls, då bör du fuck-tiskt tanka det NU! du får skrattgaranti selfölgeli! Nej i denna stund mår jag nog helt prima, trots att viljmiriam ska till Barcelna. (!)


BR /ankan

RSS 2.0